Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα παράθυρα αλουμινίου

Οι ανάγκες καθορίζονται πάντα από τους ειδικούς, γι’ αυτό μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για οποιαδήποτε απορία και ερώτηση για την επιλογή αλουμινένιου παραθύρου και μπαλκονόπορτας. 

Ωστόσο, είναι καλό να έχεις υπόψη σου και τους εξής παράγοντες, πριν αγοράσεις παράθυρα αλουμινίου:

1. Οι σωστές διαστάσεις

Μία διαδικασία την οποία μπορούμε να αναλάβουμε εκ μέρους σας. Η ακρίβεια στη μέτρηση των διαστάσεων των κουφωμάτων είναι πολύ σημαντική, για την διαμόρφωση του τελικού κόστους. Μετράμε πάντα τα ανοίγματα των παραθύρων από την εξωτερική πλευρά, με στόχο να έχουμε ακρίβεια εκατοστού.

2. Επιλογή ποιοτικών υαλοπινάκων & τζαμιών

Το τζάμι είναι το βασικό μέρος στα παράθυρα αλουμινίου και πρέπει να έχει υψηλή αντοχή, με στόχο να μείνει στο σπίτι μας για πολλά χρόνια. Τα ενεργειακά τζάμια προσφέρουν άριστη μόνωση και τη δυνατότητα τοποθέτησης υαλοπινάκων ασφαλείας, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια απέναντι σε διαρρήξεις. Είναι ένα κόστος που αξίζει επένδυσης.

3. Σκέψου τα συστήματα ασφαλείας παραθύρων

Ειδικά αν η κατοικία βρίσκεται σε ισόγειο, κοντά σε δρόμο, απαραίτητα είναι τα αδιάρρηκτα παράθυρα αλουμινίου. Τα συστήματα ασφαλείας παραθύρων αλουμινίου είναι ιδανικά για μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, σε περιοχές όπου η εγκληματικότητα είναι σε υψηλά επίπεδα.

4. Αποφάσισε για τον τύπο παραθύρων που χρειάζεσαι

Τα παράθυρα αλουμινίου μπορεί να είναι ανοιγόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα ή και περιστρεφόμενα. Γι’ αυτό καλό είναι να έχεις μία πρώτη σκέψη για το πως θα κινηθείς και το τι πραγματικά χρειάζεσαι. Πώς θέλεις να ανοίγουν και πόσο χώρο έχεις στο εσωτερικό του σπιτιού σου, για το άνοιγμα των παραθύρων; Αυτά παίζουν βασικό ρόλο στην επιλογή παραθύρων αλουμινίου. Να θυμάσαι, στην απόφαση αυτή είμαστε μαζί σου!

5. Καθόρισε τον προϋπολογισμό σου

Τα παράθυρα αλουμινίου είναι μία επένδυση, που σου παρέχουν μόνωση και ασφάλεια από διαρρήκτες.

Τα ποιοτικά παράθυρα αλουμινίου έχουν μεγάλη αρχική επένδυση, αλλά σε αποζημιώνουν με τα οφέλη που προσφέρουν και τη μεγάλη αντοχή τους, για πολλά χρόνια.