Το σύστημα GEALAN S 8000 IQ plus καλύπτει κάθε ανάγκη όσο απαιτητική και αν είναι με πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών που προσδίδουν στην επένδυσή σας αντοχή στο χρόνο και οικονομία.

Υψηλή συμβατότητα των συστημάτων

Το σύστημα S 8000 IQ plus είναι μοναδικό ως προς την ευελιξία του. Επιπλέον, είναι πλήρως ενσωματωμένο στο σύστημα S 8000 IQ και σας επιτρέπει να συνδυάζετε τα τελάρα και τα πλαίσια και των δύο συστημάτων όπως θέλετε. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο σύστημα που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των σχεδίων των σύγχρονων παραθύρων. Με τα προφίλ του συστήματος S 8000 IQ plus μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιονδήποτε τύπο παραθύρων. Τα στοιχεία των μεγάλων παραθύρων και η βέλτιστη θερμομόνωση δεν είναι ασύμβατα. Το σύστημα S 8000 IQ plus με βάθος κατασκευής 83 χιλιοστά έχει πραγματικά εξαιρετικές ιδιότητες. Έξι θάλαμοι για βελτιωμένη μόνωση και μεγάλου μεγέθους ενίσχυση από χάλυβα για τα μεγάλα στοιχεία.

Πολλές επιλογές

  • Εξαιρετική στατική χάρη στα μεγάλου μεγέθους στοιχεία από χάλυβα στο πλαίσιο
  • U f = 1,1 W/m2K με τυπική ενίσχυση χάλυβα
  • Υάλωση με πάχος έως και 54 χιλιοστά
  • Βάθος κατασκευής 83 χιλιοστά
  • Γεωμετρία 6 θαλάμων

simvatotita-kai-epiloges

Αμέτρητοι Συνδυασμοί

Ποιος συνδυασμός σάς ταιριάζει περισσότερο; Τα πλαίσια του συστήματος S 8000 IQ plus 83 χιλιοστών ή του S 8000 IQ 74 χιλιοστών; Το τυπικό πλαίσιο με βάθος κατασκευής 83 ή 74 χιλιοστών;

ametriti-syndyasmoi

ametriti-syndyasmoi2

Στατική & Θερμομόνωση σε απόλυτη αρμονία

Το μέγιστο ύψος των στοιχείων του παραθύρου εξαρτάται από το πλάτος του και από το σύνολο της υπόλοιπης επιφάνειας

 Στα μεγάλα παράθυρα, ασκούνται μεγάλες δυνάμεις στα στοιχεία των παραθύρων

Οι σταθερές ενισχύσεις από χάλυβα εξασφαλίζουν ενισχυμένη αντοχή στην κάμψη και επιτρέπουν την κατασκευή μεγάλων παραθύρων

 

Ελάχιστη απώλεια ενέργειας

Οι πρόσθετοι θάλαμοι στα προφίλ μειώνουν την απώλεια ενέργειας και, σε συνδυασμό με τη θερμομονωτική υάλωση, εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο μικροκλίμα.

Το επίπεδο θερμικής προστασίας του παραθύρου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την υάλωση αφού αυτή καλύπτει μεγάλο μέρος της επιφάνειας του παραθύρου. Συνεπώς, επιλέγοντας ένα πακέτο υαλοπινάκων με U =0,5 W/m2K μπορείτε να επιτύχετε τιμές U ίσες με 0,79 W/m2K. Για περισσότερες λεπτομέρειες, απευθυνθείτε σε εμάς.

ametriti-syndyasmoi3

Οι μεγάλες ενισχύσεις από χάλυβα των κύριων θαλάμων εξασφαλίζουν εξαιρετική σταθερότητα.
Προφίλ με τελάρο και πλαίσιο 6 θαλάμων για μικρότερη απώλεια ενέργειας.

Σχεδιασμός: Πειστική εμφάνιση

 

Η ομορφιά ενός παραθύρου καθορίζεται από το σύστημα προφίλ. Για αυτόν τον λόγο, το σύστημα S 8000 IQ plus έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιεί όλες τις οπτικές απαιτήσεις: μεγάλη δοκός, διάφορες μπάρες υάλωσης, λείες και λαμπερές εξωτερικές επιφάνειες. Το σύστημα S 8000 IQ είναι συνώνυμο της αισθητικής και της αξίας – για παράθυρα με διαχρονικό στυλ και κομψότητα.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλά εναλλακτικά σχέδια από τα οποία ξεχωρίζει το ημι-μετατοπισμένο πλαίσιο χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα του.

Aκρυλικό χρώμα: Η γοητεία του χρώματος

Στην αρχιτεκτονική, η αισθητική είναι αποτέλεσμα της απόλυτης αρμονίας χρώματος, μορφής και υλικών, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα διατηρητέο κτίριο, μια σύγχρονη πολυκατοικία ή ένα βιομηχανικό συγκρότημα. Τα βαμμένα με ακρυλικό χρώμα παράθυρα παίζουν σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό της πρόσοψης προσθέτοντας μια ιδιαίτερη αισθητική πινελιά. Έτσι, τα κτίρια τραβάνε τα βλέμματα και αποκτούν ξεχωριστό χαρακτήρα. Ως συστατικό στοιχείο της πρόσοψης, τα παράθυρα είναι εκτεθειμένα στον ήλιο, τις δύσκολες καιρικές και

περιβαλλοντικές συνθήκες, καθώς και σε μηχανικές επιδράσεις. Από εκεί καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι ίδια όλα τα χρωματιστά προφίλ. Τα παράθυρα με ακρυλικό χρώμα στο εσωτερικό του κτιρίου έχουν λευκά προφίλ PVC και στο εξωτερικό, μία στρώση υαλοπίνακα με ακρυλικό χρώμα, το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετική ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, όπως τον ήλιο, τον άνεμο, το κρύο και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Ακόμα και μετά από διαδοχικές αλλαγές υαλοπινάκων, οι χρωματικές διαφορές είναι ανεπαίσθητες.