Το σύστημα GEALAN S 8000 IQ καλύπτει κάθε ανάγκη όσο απαιτητική και αν είναι με πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών που προσδίδουν στην επένδυσή σας αντοχή στο χρόνο και οικονομία.

Aκρυλικό χρώμα: Η γοητεία του χρώματος

Στην αρχιτεκτονική, η αισθητική είναι αποτέλεσμα της απόλυτης αρμονίας χρώματος, μορφής και υλικών, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα διατηρητέο κτίριο, μια σύγχρονη πολυκατοικία ή ένα βιομηχανικό συγκρότημα. Τα βαμμένα με ακρυλικό χρώμα παράθυρα παίζουν σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό της πρόσοψης προσθέτοντας μια ιδιαίτερη αισθητική πινελιά. Έτσι, τα κτίρια τραβάνε τα βλέμματα και αποκτούν ξεχωριστό χαρακτήρα. Ως συστατικό στοιχείο της πρόσοψης, τα παράθυρα είναι εκτεθειμένα στον ήλιο, τις δύσκολες καιρικές και

περιβαλλοντικές συνθήκες, καθώς και σε μηχανικές επιδράσεις. Από εκεί καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι ίδια όλα τα χρωματιστά προφίλ. Τα παράθυρα με ακρυλικό χρώμα στο εσωτερικό του κτιρίου έχουν λευκά προφίλ PVC και στο εξωτερικό, μία στρώση υαλοπίνακα με ακρυλικό χρώμα, το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετική ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, όπως τον ήλιο, τον άνεμο, το κρύο και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Ακόμα και μετά από διαδοχικές αλλαγές υαλοπινάκων, οι χρωματικές διαφορές είναι ανεπαίσθητες.

Ξύλινος διάκοσμος: Ξύλινο διακοσμητικό φύλλο με φυσικές νότες

Για όλους αυτούς που εκτιμούν την αίσθηση των φυσικών υλικών χωρίς να θέλουν να θυσιάσουν τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας κατασκευής παραθύρων, τα παράθυρα PVC με ξύλινο διάκοσμο είναι η ιδανική επιλογή. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ανακαίνιση ή για νέα κατασκευή, τα παράθυρα GEALAN ξεχωρίζουν χάρη στην αισθητική και τη λειτουργικότητά τους. Τα προτείνουμε ως ένα κλασικό στυλιστικό στοιχείο για την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων καθώς για τον σχεδιασμό που εναρμονίζεται με το τοπίο.

Τα παράθυρα με ξύλινο διάκοσμο έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων PVC παραθύρων, ενώ ταυτόχρονα δίνουν την αίσθηση του ξύλου.gaelan-ksylo

Ηχομόνωση: Απολαύστε την ησυχία

Ο υπερβολικός θόρυβος βλάπτει την υγεία. Για αυτόν τον λόγο, η προστασία από τον θόρυβο θεωρείται πλέον σημαντικός παράγοντας για την υγεία. Η τοποθεσία του κτιρίου και το επίπεδο των εξωτερικών θορύβων επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις για την ηχομόνωση των σύγχρονων παραθύρων.

Απαλλαγείτε αποτελεσματικά από τον θόρυβο

Τα παράθυρα χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με τον βαθμό ηχομόνωσης. Η βασική τιμή για τη συγκεκριμένη ταξινόμηση είναι ο εκτιμώμενος συντελεστής μείωσης του θορύβου.

Τα ηχομονωμένα παράθυρα μπορούν να κατασκευαστούν έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε οποιαδήποτε κατάσταση, ανάλογα με το επίπεδο θορύβου. Για δωμάτια όπου καταγράφονται υψηλά επίπεδα εξωτερικού θορύβου, προτείνουμε παράθυρα με υψηλές τιμές μείωσης του θορύβου (υψηλή κλάση ηχομόνωσης). Το σύστημα S 8000 IQ μειώνει τον θόρυβο έως και 47 dB.

gaelan-hxomonosi

Ασφάλεια: Η ασφάλεια είναι απαραίτητη

Για να νιώθετε καλά στο σπίτι σας, πρέπει να νιώθετε ασφαλείς. Η GEALAN προσφέρει εξαιρετική προστασία από τις διαρρήξεις χάρη στο σύστημα S 8000 IQ. Κατά την κατασκευή των προφίλ 5 θαλάμων, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση μεγάλων ενισχύσεων από χάλυβα. Το βάθος κατασκευής 74 χιλιοστών του προφίλ, σε συνδυασμό με τη χρήση μηχανισμών ασφαλούς κλειδώματος, είναι ένα αποτελεσματικό χαρακτηριστικό όσον αφορά την ασφάλεια.